Hoe de beste Belgische VPN-server kiezen?

VPN Unlimited

Wilt u zeker zijn van uw online privacy en anonimiteit? Met VPN Unlimited is het een fluitje van een cent! Download eenvoudig onze betrouwbare VPN voor België, selecteer uw perfecte serverlocatie en verken vrij en veilig surfen op het web:

• Bescherm uw gevoelige informatie tegen cybercriminelen

• Verbeter uw vertrouwelijkheid en anonimiteit op internet

• Krijg onbeperkte bandbreedte en snelste verbindingssnelheid

• Omzeil geoblokken en andere soorten online beperkingen

• Krijg toegang tot alle online inhoud, zelfs tot streaming-sites

Voordelen van het gebruik van de Belgische VPN-client

Kogelvrije privacy op internet

Onze veilige VPN voor België maakt gebruik van een 256-bit encryptiestandaard, dus u kunt er zeker van zijn dat derden zoals hackers of cybercriminelen geen toegang hebben tot uw gegevens. VPN Unlimited biedt ook de IP-maskeerfunctie: uw echte geolocatie en IP-adres zijn verborgen en het virtuele IP wordt toegewezen aan uw apparaat. Zo kon niemand uw online activiteiten aan uw identiteit koppelen. Daarom kunt u op internet surfen en vertrouwen op uw online privacy en veiligheid.

Veilige verbinding met openbare wifi

Meestal zijn bijna alle openbare WiFi-hotspots onbeveiligd. De beste manier om dergelijke netwerken te gebruiken (beter om ze helemaal te vermijden) en maak je geen zorgen over de veiligheid van je privégegevens zijn VPN-applicaties. Ze versleutelen zowel inkomend als uitgaand verkeer en verzenden dit via een zeer veilige tunnel die tot stand wordt gebracht tussen uw apparaat en internet. Dankzij de militaire versleuteling en omleiding van verkeer kun je onbeveiligde wifi-hotspots gebruiken en beschermd blijven.

Toegang tot alle online inhoud

VPN Unlimited biedt meer dan 3000 servers op meer dan 80 locaties wereldwijd. Kies eenvoudig de juiste serverlocatie die het beste bij u past en krijg overal toegang tot geografisch beperkte sites en online services. Met onze Belgische VPN-client vergeet u wat tijdvertragingen en vertragingen betekenen. Geniet van veilig surfen op het web met de laagst mogelijke ping en de snelste verbindingssnelheid.

Ontdek snel en veilig surfen op het web met de beste VPN voor België

• Bescherm uw gevoelige informatie met de AES-256-coderingsstandaard

• Krijg onbeperkte toegang tot alle geo-geblokkeerde websites en beperkte services

• Blijf beschermd tijdens het gebruik van openbare wifi-hotspots en andere onbeveiligde netwerken

• Schakel vrijelijk tussen verschillende serverlocaties wereldwijd om aan uw behoeften te voldoen

• Verbeter online privacy met een statisch IP-adres en persoonlijke VPN-serverfuncties

Ontgrendel alle online inhoud met VPN Unlimited

Moe van het vervelende wachten op de nieuwe filmrelease? Benieuwd naar het moment dat deze film in jouw regio beschikbaar komt? Wacht niet langer op de officiële release in uw land en bekijk films of series als een van de eerste. Download KeepSolid VPN voor België en krijg binnen enkele minuten toegang tot alle streaming-sites en videoservices. Download eenvoudig VPN Unlimited op uw apparaat, sluit de juiste serverlocatie aan en geniet van de nieuwste afleveringen van uw favoriete tv-programma's.

VPN Unlimited biedt 3000+ servers op 80+ locaties wereldwijd. Bekijk de lijst met alle serverlocaties om uw perfecte VPN-server te selecteren. Onze Belgische VPN-client biedt ook ongeveer 10 toegewijde servers voor streaming. Maak verbinding met deze servers en omzeil alle geoblokken en anti-VPN-technologieën die alle populaire streamingdiensten bieden.

Hoe werkt de Belgische VPN-client

Virtual Private Network, of kortweg VPN, is de veiligste en handigste manier om uw online privacy te waarborgen en beperkte sites en services te deblokkeren.

VPN Unlimited werkt als volgt:

• Ten eerste codeert onze VPN voor België al het verkeer van uw apparaat met behulp van het militaire AES-256-algoritme.

• Vervolgens leidt VPN Unlimited al versleuteld verkeer om via een gekozen VPN-server.

• En tot slot vervangt onze betrouwbare Belgische VPN-client uw echte IP-adres door een virtueel adres.

Bovendien volgt de KeepSolid VPN-client het zero-log-beleid. Het betekent dat we uw persoonlijke informatie, zoals zoekgeschiedenis, lijst met bezochte websites, enzovoort niet controleren en verzamelen.

3 stappen om het IP-adres van België te krijgen

1

Stap 1

Download VPN Unlimited, log in met uw KeepSolid ID of maak een nieuwe aan

2

Stap 2

Ga naar het tabblad Servers, kies de Belgische VPN-server en maak een beveiligde verbinding

3

Stap 3

Verander het IP-adres binnen een seconde naar België en krijg toegang tot alle geografisch beperkte inhoud

Redenen om voor de Belgische VPN-server van KeepSolid te kiezen

Totale veiligheid

VPN Unlimited ontkent elke kans dat onbevoegde partijen uw gegevens lezen, inclusief persoonlijke en gevoelige informatie. Zo kunt u zorgeloos elke vorm van data versturen via internet binnen, vanuit of in België, op elk netwerk.

1 account = 5/10 apparaten

Met één abonnement kunt u tot 5/10 verschillende apparaten beschermen, waaronder Mac, iPhone, Android, Windows, Linux en zelfs sommige browsers. Bovendien kunt u dit bedrag verder uitbreiden naar zoveel apparaten als u nodig heeft.

Toegang tot wereldwijde streamingdiensten

Met onze Belgische VPN-client heb je toegang tot de Amazon, Hulu, Disney + en andere populaire streamingdiensten, zelfs als je in het buitenland bent. Om nog maar te zwijgen over het bekijken van andere geo-geblokkeerde en leeftijdsbeperkte websites of enige beperkte services!

3000+ VPN-servers op 80+ locaties

Met VPN Unlimited kunt u binnen enkele seconden virtueel van en naar België reizen (tenminste IP-adres). Daarom kunt u alle beperkingen vrij omzeilen en toegang krijgen tot alle online inhoud die u maar wilt.

Extra functies van VPN Unlimited voor teams

Wilt u zowel persoonlijke gegevens als bedrijfsinformatie beschermen? Ga aan de slag met VPN voor teams! Deze functie biedt uw team de persoonlijke VPN-servers en persoonlijke statische IP-adressen. VPN Unlimited voor teams maskeert een echt IP-adres en verbergt de geografische locatie van elk teamlid. Zo kunnen u en uw team anoniem en niet-traceerbaar blijven op internet.

Dankzij de AES-256 data-encryptie is alle informatie betrouwbaar beschermd tegen cybercriminelen, hackers en andere derde partijen. Dit is uiterst belangrijk als er een aantal externe medewerkers in uw team zijn. Dat komt omdat om een constant en productief werk te garanderen een groot deel van de bedrijfsinformatie via internet moet worden verzonden. Met onze Belgische VPN-client kunnen u en uw team vrijelijk alle bedrijfsinformatie en essentiële gegevens verzenden en zeker zijn van de veiligheid en integriteit ervan.

Klaar om aan de slag te gaan met de beste VPN voor België?

Download VPN Unlimited en zorg voor uw online privacy en veiligheid. Word anoniem op internet en krijg binnen enkele minuten toegang tot alle online inhoud.

7-dagen gratis proefperiode
30-dagen geld terug garantie