Hur man väljer det bästa VPN för Sverige

VPN Unlimited

Letar du efter den bästa Sverige VPN-tjänsten? Kolla VPN Unlimited och ta reda på:

• Hur väljer jag det bästa VPN för Sverige?

• Hur säkerställer du din integritet online?

• Hur ändrar jag IP-adressen till Sverige?

• Hur får man åt blockerade webbplatser och tjänster?

Varför ska du använda Sverige VPN

Först och främst för att säkerställa din integritet och säkerhet online. Numera finns det många problem relaterade till osäkra nätverk, till exempel offentliga WiFi-hotspots. Sådana nätverk tillåter att flytta vissa data över luftvågorna utan någon form av säkerhetsskydd eller kryptering. När du använder ett VPN skyddas all trafik på ett tillförlitligt sätt: den är krypterad och överförs genom mycket säkra tunnlar.

En annan anledning till att använda virtuella privata nätverk är att få tillgång till allt onlineinnehåll. Välj bara rätt serverplats och upprätta din VPN-anslutning. Som ett resultat kommer din riktiga IP-adress och plats att döljas. Istället för detta får du IP-adressen till VPN-servern som du är ansluten till. Om du till exempel väljer den svenska VPN-servern får du den svenska IP-adressen. Så du kan enkelt riva ner alla begränsningar och begränsningar online. Njut av dina favoritprogram, titta på strömmande videor och lyssna på onlinemusiktjänster överallt i världen med VPN Unlimited.

Skydda din online sekretess med bästa VPN för Sverige

• Skydda dina personuppgifter med AES-256-kryptering av militär kvalitet

• Få tillgång till strömningstjänster, sociala medier och andra geobegränsade webbplatser var som helst

• Bli skyddad när du använder osäkrade offentliga WiFi-hotspots

• Välj mellan 3000+ VPN-servrar på 80+ platser globalt

• Njut av några extra funktioner, som statisk IP-adress eller personlig VPN-server

Få åtkomst till allt onlineinnehåll med VPN Unlimited

Hur får man tillgång till onlinetjänster och webbplatser från någon del av världen? Det korta svaret är VPN Unlimited.

Vår privata lösning erbjuder mer än 3000 servrar på över 80 platser över hela världen. Här kan du hitta hela listan över våra serverplatser. Välj en föreslagen VPN-server, anslut till den och njut av gratis webbsökning utan spår.

Observera att genom att ansluta till den svenska VPN-servern kan du avblockera webbplatser som är tillgängliga endast i Sverige. Och i Sverige bör du välja en annan VPN-serverplats. Om du till exempel vill avmarkera US Hulu bör du välja en New York VPN-server eller någon annan server som finns i USA.

Så fungerar Sverige VPN-tjänst av

VPN, eller Virtual Private Network, är en tjänst som låter dig få tillgång till internet via toppklassiga servrar som finns över hela världen.

VPN Unlimited implementerar följande uppgifter:

• Vår VPN för Sverige omdirigerar all internettrafik via en vald VPN-server.

• VPN Unlimited maskerar också din riktiga IP-adress och ersätter den med en virtuell.

• Dessutom tillhandahåller vår säkerhetslösning trafikkryptering med hjälp av en militärklass AES-256-algoritm.

Allt detta låter dig säkerställa din integritet online och vara anonym på nätet. Observera att vår säkra applikation följer nollloggpolicyn: vi spårar inte eller lagrar dina personuppgifter, information om besökta webbplatser eller sidor och sökhistorik.

3 steg för att få den svenska IP-adressen

2

Steg 2

Öppna appen och välj Sverige VPN-server

3

Steg 3

Anslut till den och få den svenska IP-adressen

Vad gör VPN Unlimited till Sveriges bästa VPN

Total säkerhet

Med VPN Unlimited kan du skicka alla typer av data över internet inom, från eller i Sverige, på vilket nätverk som helst, utan några bekymmer. Vår anonyma VPN kommer att avskaffa alla chanser för att obehöriga parter läser dina data, inklusive privat och personlig information.

Obegränsat antal enheter

Med en enda prenumeration kan du skydda ett obegränsat antal enheter, till exempel Mac, iPhone, Android, Windows, och även webbläsare. I basprenumerationen kan du skydda 5 enheter, men du kan öka antalet enheter ett obegränsat antal gånger!

Tillgång till globala streamingtjänster

Med vår VPN kan du komma åt amerikanska ESPN+, Hulu, Disney +, Rai.tv och andra andra streamingtjänster även om du är utomlands. Det är för att inte tala om att se andra blockerade webbplatser!

3000+ VPN-servrar på 80+ platser

VPN Unlimited låter dig praktiskt taget resa till och från Sverige inom några sekunder (åtminstone IP-adressmässigt). Således kan du fritt kringgå alla begränsningar och få tillgång till allt blockerat innehåll.

VPN Unlimited-funktioner för anonym och säker surfning

VPN Kill Switch

Kill Switch är en funktion som omedelbart stänger av din internetanslutning om den upptäcker några störningar i din VPN-anslutning. Det här alternativet skyddar din verkliga IP-adress och plats från tredje part. Utan att Kill Switch är aktiverat kanske du inte ens märker att du inte längre är under VPN-skydd. Därför kan du fortfarande surfa på webben och cyberbrottslingar kan i sin tur använda denna fördel för att stjäla din personliga information och känsliga data.

KeepSolid Wise

KeepSolid Wise är ett protokoll som ger ännu starkare skydd av dina data och möjligheten att kringgå de svåraste blocken. Dessutom tillåter denna teknik bypass-VPN-blockering. Så om du vill använda en VPN-klient i nätverk som blockerar VPN, aktiverar du bara KeepSolid Wise-protokollet. För att göra detta, gå till fliken Settings > Protocols och välj KeepSolid Wise.

Är du redo att prova?

Ladda ner VPN Unlimited, utforska alla funktioner hos vår bästa Sverige VPN-klient och njut av riktigt privat surfning utan trafikbegränsningar eller geobegränsningar!

7-dagars gratisversion
30-dagars återbetalningsgaranti